Informasjon

Her vil du få informasjon om våre tjenester og annen informasjon​

Dette er noe vi avgjør basert på en rekke faktorer.  Kanskje vi kan gi et bedre tilbud dersom dere har et tema/ide som vi mener vil se ekstra bra ut i portfolioen vår. Vi kan anbefale å bestille i sommerferien siden jeg da setter ned prisene mine på grunn av lavere etterspørsel.  Tilbud på logo mot ekstra bra PR/reklame kan og ordnes. Hvis dere ønsker å printe logoen til russekunst på genser eller van så er det selvsagt flott, men det er begrenset hvor mye avslag vi kan gjøre. Har vi ekstra god tid på oss så er det og mulig å få tilbud. Russen 2021 kan benytte seg av dette.

Send en melding på instagram @russekunst og forklar hvorfor dere bør få avslag.

Hvis dere skal bestille mer enn en russelogo så kan dere sende melding på instagram.com/russekunst og spørre om hvilke tilbud dere kan få. Vi setter alltid stor pris på langvarig samarbeid med russegrupper. Vi har gjort trippel logo for en rekke russegrupper og vi har en tett oppfølging og dialog med disse gruppene. Hvis dere ønsker å vite hvilke tilbud vi kan gi ta kontak:

Ja dere får de filene dere trenger for å printe logoen deres på russebuss/van, russegenser og bandana.

Dere frå også en versjon med russelogoen deres som kan brukes til profilbilde på instagram.

Dere blir oppdatert under prossessen og vil få skisser av logoen som dere kan endre på. Hvis dere vil se skisser fra tidligere logoer så kan dere sende en melding her 

Nei, men jeg kan anbefale russemerket.no som selger holografiske, vanlige og gjennomsiktige klistremerker som logoen deres kan printes på.  Russedress og russeservice er og en god samarbeidspartner som gjør trykk av høy kvalitet.

Ja vi kan fikse snapchat filter (mot ekstra betaling) og bilde for spotify (gratis) ved forespørsel men dette må nevnes når dere bestiller logoen og ikke etter at russelogoen er levert. Facebook header kan også gjøres på forespørsel, men svært få grupper som spør om dette.  Hvis dere trenger et spesifikt grafisk format/type grafikk så kan vi være behjelpelige.

Dere kan betale for logoen med vipps (bedrift) eller faktura.  

Undertegnede kan animere logoer og gjøre videoredigering, men jeg lager kun video for grupper med  premium russelogo og egen russelåt. Videoen er kun gratis hvis den er på under 30 sekunder. Vi bruker kun egen grafikk i logoene og ikke footage eller elementer fra andre sine videoer.  

Russekunst  startet med undertegnede som er illustrastør og 3d designer. Hovedsaklig med erfaring innen fantasy art og ink art til klær.  Målet mitt er å levere de sykeste russelogoene og pushe standarden for hva som er mulig.

 Russeindustrien er dessverre full av mange sketchy firmaer med tomme løfter og klær eller logoer som aldri blir levert.  Russekunst ønsker å være et frisk pust i en astmatisk halvkvalt industri.

Hvor mye russegruppen bør bruke på en russelogo er helt individuelt og avhenger av hvor mange medlemmer gruppen har og hvor mye dere vil bruke.  For noen grupper er det ikke så viktig, men mange grupper ønsker å satse og da er en rå logo en viktig del siden den er et unik visuelt utrykk som representerer gruppen som helhet.  Det er tross alt denne logoen man skal bære med stolthet gjennom medgang og motgang i russetiden.

Bestill nå og få din russelogo!

RUSSEKUNST

Markedets feteste russelogoer 

Samarbeidspartnere