Informasjon

Her vil du få informasjon om våre tjenester og annen informasjon​

Dette er noe jeg avgjør basert på en rekke faktorer.  Kanskje vi kan gi et bedre tilbud dersom dere har et tema/ide som vi mener vil se ekstra bra ut i portfolioen vår. Vi kan anbefale å bestille i sommerferien siden jeg da setter ned prisene mine på grunn av lavere etterspørsel.Har jeg ekstra god tid på meg så er det og mulig å få tilbud. Russen 2024  kan benytte seg av dette.

Send en melding på instagram @russekunst og forklar hvorfor dere bør få avslag.

Hvis dere skal bestille mer enn en russelogo så kan dere sende melding på instagram.com/russekunst og spørre om hvilke tilbud dere kan få.  Jeg setter alltid stor pris på langvarig samarbeid med russegrupper. Jeg har gjort trippel logo for en rekke russebusser og jeg har en tett oppfølging og dialog med disse gruppene. Hvis dere ønsker å vite hvilke tilbud jeg kan gi ta kontakt:Ja dere får de filene dere trenger for å printe logoen deres på russebuss/van, russegenser og bandana.

Dere får også en versjon med russelogoen deres som kan brukes til profilbilde på instagram.

Dere blir oppdatert under prossessen og vil få skisser av logoen som dere kan endre på. Hvis dere vil se skisser fra tidligere logoer så kan dere sende en melding her 

Nei, men jeg kan anbefale russemerket.no som selger holografiske, vanlige og gjennomsiktige klistremerker som logoen deres kan printes på.  Russedress og russeservice er og en god samarbeidspartner som gjør trykk av høy kvalitet.

Ja jeg  kan fikse snapchat filter (mot ekstra betaling) og bilde for spotify (gratis) ved forespørsel men dette må nevnes når dere bestiller logoen og ikke etter at russelogoen er levert.  Hvis dere trenger et spesifikt grafisk format/type grafikk så kan vi være behjelpelige.

Dere kan betale for logoen med vipps (bedrift) eller faktura.  

Jeg er god på videoredigering, men jeg lager kun video for grupper med  premium russelogo og egen russelåt. Videoen er kun gratis hvis den er på under 30 sekunder. Jeg bruker kun egen grafikk i logoene og ikke footage eller elementer fra andre sine videoer.  

Jeg startet russekunst i 2017, men har drevet med illustrasjon siden jeg gikk på ungdomsskolen. Utenom russelogoer har jeg tegnet illustrasjoner for flere mobilspill og klesmerker.

Målet mitt er å levere de sykeste russelogoene og pushe standarden for hva som er mulig.

 Russeindustrien er dessverre full av mange sketchy firmaer med tomme løfter og klær eller logoer som aldri blir levert.  Russekunst ønsker å være et frisk pust i en astmatisk halvkvalt industri.

Hvor mye russegruppen bør bruke på en russelogo er helt individuelt og avhenger av hvor mange medlemmer gruppen har og hvor mye dere vil bruke.  For noen grupper er det ikke så viktig, men mange grupper ønsker å satse og da er en rå logo en viktig del siden den er et unik visuelt utrykk som representerer gruppen som helhet.  Det er tross alt denne logoen man skal bære med stolthet gjennom medgang og motgang i russetiden.

Bestill nå og få din russelogo!

RUSSEKUNST

Markedets feteste russelogoer 

Samarbeidspartnere